Koh Chang

Jag och Golf spenderar nu de sista dagarna pa Koh Chang. Forfarnade har jag inte legat pa stranden sen jag lamnade Smaui den 25:e.. Men kanske tar oss ut till nagon av Koh changs sma oar imorron.. Sov som en stock inatt men vakande upp av varsta regnet och ovader imorse..

Ha det super, ses snart i Sverige


Update from Smaui

Lange sen det kanns som jag bloggade nu, lite UPDATE vad som har hant den senaste tiden da..

Firade som sagt det thailandska nyaret i Golfs hemstad, annurlunda men kul.. Sen drog vi till Bagnkok och flog tillbaka hem till Smaui.. Kandes skont att komma "hem" igen markligt att saga kanske men kanner mig mycket hemma har..
De senast dagarna har jag hangt pa stranden och festat lite om, kvallarna... Igar var det Black Moon, helt okej, musiken kunde varit battre men kul och titta pa folk. Imorse vakande jag och kande mig sjukt illamaende, maten jag at vid 05 nar vi kom hem satt mig ratt uppe i halsen, ussh! Spydde i ca 1 timma och sen madde jag battre, men trode jag var pa vag och avlida ett tag..

Har hangt pa stranden hela dagen, varmt som vanligt. Mari och Gon kom ner ocksa.. Snart ska jag aka hem och ikvall blir det stranden och hang med alla har for lamnar Samui pa sondag. =( Men men denna gang ar jag forhoppningsvis ganska glad och komma hem..

20-25 grader och en uteservering later ju inte heller helt fel.. =)


My last week in Smaui..

Hej min kara dagbok... hahahhaha!

Sitter pa ett internet cafe i Chaweng, det ar bara en vecka kvar har nu tills jag ska aka harifran och tillbaka till Bangkok igen.. Dagarna bara springer forbi och idag kom jag inte ens till stranden, insag igar hur mycket farg man tappar pa att inte vara i solen en vecka. Men Golf har ju kommeneterat om att min framtid ar anda vit, shysst va.. Hart men sant!!

Idag skulle vi dragit till starnden pa eftermiddagen, men sa kom det varldens monsun regn, det borjade med att blasa sjukt mycket och sen kom regent. Dock battre att det kommer pa dagen an pa kvallen.. Nu ska jag snart bege mig till Chompoo (Golfs syster) och halla henne lite sallskap nar hon jobbar, snacka skit och kanske mala naglarna.. Hon jobbar alltsa pa bargatan med att salja henna tatueringar och nagelmalning.. Mycket rolande ibland och bara sitta dra och spana pa alla turister..

Mera bilder kommer pa facebook snart..

Puss puss kiss kiss

Songkran och Bangkok!!

Just nu stter jag trott och utmattad pa ett internetcafe i Bangkok. Lamnade Nakon Sawan vid 09 tiden imrose, har de senaste 6 dagarna vaknat upp runt 06-07 varje morgon, Ahh det ar vall sa man gor pa landet, hahahah! De senaste 4 dagarna har Golf lurat pa mig en dagsfylla, eller ja sjalvklart har ju alla egna val, men hans forslag att aka och handla sangsom och cola mitt pa dagen, forsta gangen hollt jag pa att ramla av stolen av forvaning, Sedan forklarade han att Thailandarna drcker pa dagen och inte pa kvallen som i Sverige. ... Visst ar det vi gor pa vara hogtider ocksa!

Har haft det super skoj, tycker det ar riktigt vackert och mysigt pa landet i Thai.. =)

Skriver mera snart!! Imorron ar det den stora dagen, whish me good luck..

pengar strul...

Sitter i Thailand och inte hemma pa Samui.. Ar uppe i Nakon Sawan och mitt ena kort har plostligt slutat fungera och det andra har sotaste Tessi overfort pengar till men dom har inte kommit.... WHAT a fuck sager jag bara!!

Lamnar Samui for 2 veckor

Idag aker jag och Golf till Bangkok.. Aker upp och firar det tThailandska nyaret i hans hemstad, 3 timmar upp fran Bangkok.. Sen blir det tillbaka till Bangkok och soka visum..


Hemma i Sverige igen 5 eller 6 Maj.. Puss

Visum strul..

Blev väck imorse 07:45... Trodde bokstavligt att det var ett skämt att bli väckt innan kl 08:00.. Det har inte hämt många dagar här, kanske om vi knappt gåå och lagt oss... Men skulle till Nathon och stämpla passet... Var där igår men tydligen var det någon Thailandskhögtid som vi inte visste om.. Så what to do.. Kom fram imose strax innan 09, passet skulle ha stämplats den 3:e eööer visat gick ut då, och trodde då att det skulle vart lungt eftersom den 4:e hade det stängt och det var lördag..


Med mera framförhållning skulle vi åkt i fredags men det reganade sjukligt mycket så det gick inte att ta sig någon stans, inte visste jag att jag skulle få betala 2000 Bath.. Fuck säger jag bara!! Men det var ju bara och betala och vara glad.. Med all ironi så regande det idag också, kunde liksom lika väll ha åkt i fredags...


Shit happen, eller vad säger man... Imorron drar jag och Golf till Bangkok och vidare till Nakon Sawaan, hans hemstad, ska få se det Thailandska nyåret, Songkran festival på ett annat vis än i Koh Samui.. Sjukligt vattenkrig kommer det att bli!!


Solen är tillbaka..

Hej! Länge sen jag bloggade nu, har inte spenderat mer tid än nödvändigt på internet den senaste tiden..

De senaste dagrana har det regant sjukt mycket.. Tror inte att jag har sett så mycket vatten här på Koh Samui.. Men nu skiner solen ute, sitter inne på Big C, de har gartis internet här.. Smidigt och bra...

Snart var det 2 veckor sedan Nathalie åkte hem, hamande i ett sov koma efter dte, kanske behövde min kropp vila lite.. =)
Moa åker på måndag också =( Fyy fan..

Fresten, Steffsan blir kvar lite längre i Thailand, så synd!!

RSS 2.0