..drömmar..


Jag vaknade upp tidigt idag, egentigen bara för att jag skulle snabbt på toaletten men sen kunde jag inte somna om.. Tog en dusch och gjorde mig klar.. Tog ipoden och en tidning och la mig i hängmattan... Tidningen hade namnet Samui property... Något i den stilen.. Älskar att kolla olika magasin med bostäder här i Thailand.. En av mina största drömar är att en dag ha tillräkligt med pengar för att köpa mig eller bygga en egen bostad här i Thailand..





- Hade inte varit helt fel, men att drömma är ju gratis -


Old times...

Just nu sitter jag med Chompoo på hennes jobb, Mycket härligt här.. Kan använda internet också. Vi har laddat upp massa gamla bilder, badat i havet och snackat massor. En helt okej dag, ska inte klaga.. Idag kommer Figgy och Lotta också, alltid kul med folk hemmifrån som man känner =) Igår kväll var jag nere en sväng på stranden, Calle har kommit från Koh Tao nu med hans son Celvin och hans vän.. Jag tog med dom till Ark Bar och åt lite mat och drack en Singha...
Snart har jag redan varit brota i 4 veckor, tiden går läskigt fort..


Btw så längtar jag sjukt mycket tills Tisdag, Nathalie snart är du här!!
Tess min söta vän, lite kärlek till dig hoppas du mår bättre snart!!

Fler bilder kommer.. Puss Puss så länge!!



Side effect

Det sägs att alkohol och droger ska ge vissa biverkingar.. Vilket såklart är sant.. Men själv har jag kommit på hur humöret och energin brister när man inte sover och äter ordenligt...
Natten till igår sov jag endast 3 timmar... Kunde bara inte somna och när jag väl somnade vaknade jag upp tidigt.. Här i Thailand känns det som om man kastar bort tiden genom att sova på dagrana.. Man känner hettan och ser hur solen skiner in genom fönstret.. Visst när man är här i 3 månader som jag är behöver man ju inte upp och stussa tidigt varje morgon... Igår hängde jag med Chompoo hela dagen, var runt i olika travel shops här på ön.. Hon håller på och gör lite marketing för Dive Point. Så att flera travel shops kan sälja deras dyk och snorkel utflykter. Intressant och se hur Thailandare jobbar.


- Ett av dagens stopp -




- Lunch på le Beach -

Men när Nathalie kommer nästa vecka ska vi i varje fall hyra en moppe till, vilket kan vara bra för då behöver vi inte vara beroende av någon annan.. Fasten Golf mer än gärna tar oss överallt vi vill.. =) Inte många dagar kvar nu, och imorron kommer lite andra kompisar hit också.. Blir kul, önskar ju fortfarande varje dag att alla mina käraste kunde vara i Thailand.


04:44

I Thailand just nu, de senaste timmarna sedan ca 22:00 har jag suttit fast framför datan.. Lyssnat på musik, grejat med ipoden, fått massa bra musik sickat via msn eftersom jag inte har något nedladdningsprogram. Thanks Cesar!!
Pratat med Linnéa idag också, min söta smurf, känner mig lite dum som lämnade min Smurf i sticket och drog på långsemster i Thailand..

Nathalie landar på Koh Samui om dryga en vecka, det ska bli super kul och det känns som Golf tycker det också.. Vi alla tre ska bo ihop, 3 underbara veckor..

Jag har bäddat ner mig i soffan nu hos Tessi, man hör sysorna utomhus och tidigare kunde man även höra dunken från Lake Weiw.. Det är Black moon inatt, så folk festar nog för fullt där nere..


Kan ni gissa vem som knacka på dörren nyss här uppe.. Om inte Golf.. =)

Smaui Life

Sitter för ovanlighetens skull hemma hos Tessi och co i Sweden Village.. Tänkte spendera kvällen här... Jag blir lite haft förvirrad ibland här nere vad man ska göra vissa kvällar. Det är trist att bara sitta hemma men det är inte alltid heller så att man känner för att gå ut och supa varje kväll.., liksom det är verkligen same same. Golf jobbar ju med att göra eld shower på stranden så för han är det ju självklart att han måste ut varje kväll för annars blir det inga pengar... Men klagar inte på att hänga här uppe, kul med sällskap och tog med mig 2 filmer också..

Emma och Peter var förbi här uppe också, en mycket trött Emma.. Kanske lite för mycket fest för denna söta tjej =) Båda dessa filurer jobbar nere på Tre Kronor.




Imorron är det emmas sitsta kväll..., Party lär det bli!!

Kvällens to do...

Idag har tiden bara sprungit förbi.... Vet inte rikiigt vad jag har pysslat med hela dagen, suttit i Sweden Village hela dagen och vi är fortfarande här. Men jag klagar inte, laddat upp massa kort på facebook, surfat och pratat med vänner. Skulle man varit här en kortare tid så kanske man inte skulle lägga flera timmar på internet.. Men ett mycket bra tidsfördriv som Tessi sa..








- Golf i Tv Soffan -

Imorron har vi planerat att beacha hela dagen, får se hur det går.. Konstigt nog har jag nästan inte haft en heldag på stranden på snart 3 veckor..

Nathalie kommer ju hit den 3:e Mars och då lär det ju bli en hel del soltimmar varje dag!! Längtar som fan tills hon kommer hit, vi har spenderat en hel del tid ihop i detta land... Eller vad säger du gumman, det kommer blir galet =)


Nu ska jag och Golf åka på markand och handla lite mat och titta lite, kan bli skönt att göra något.. Får se om det blir stranden och lite eld show...


Lata Dagar

Många dagar här i Thailand gör man mest ingenting.. Faktiskt ganska skönt, jag är ju faktiskt på semester..  Just nu sitter vi hemma hos Tessi i Sweden Village, Köpte med oss lite mat och en hel vatten melon =) Mycket gott blev det...

Mera bilder kommer sen.. Snart är det dags för ett dopp i poolen..

Bye bye Manu..

När jag vaknade imorse var jag tröttare än på flera dagar.. Kan bero på att jag sov oroligt hela natten =( Kom tillbaka hem till Smaui igår, det känndes mycket skönt.. Borta bra men hemma bäst.. Sjukt att man upplever det så i Thailand...

Snart ska vi till flygplatsen, Chompoos kille Manu, har fått visum i Australien för ett år..



- Hos Tong igår kväll -

Mera bilder från Koh Tao Kommer.. Timbuktu va jävligt bra, lite kort spelning bara... 

                                     - Caio!


Silver Beach and BBQ

Idag har jag hängt för 2:a dagen på en strand här på Koh Smaui som heter Silver Beach. Otroligt vackert, stranden ser knappt ut att tillhöra denna ö.. =) Var där igår också, very nice. Jag, Tessi, Golf och Daniel var där hela dagen, Sen kom Mari och Gon också, två andra kompisar !

=)


- Silver Beach -

I många dagar har vi pratat om att grilla, men flum ungen Golf vet juh sällan vad han vill göra, Tessi har varit sjuk men ikväll så grillas det för fullt. Dricker Mojito a la Sangsom också, hahahhah =)




- A la Steph -

                       Sugen??



Nu kommer grabbarna in med BBQ...

                                                                                                                Caio bella!


Ett dopp i poolen

Goodmorning Sunshie..


Har vaknat upp hemma hos Tessi och co i Thailand. De bor i Sweden Village, ett jätte bra lägenhets komplex med 16 lägenheter tror jag?? Lyx till denna vardag är att jag snart ska gå och ta ett dopp i polen... Very nice!! Älskar känslan av att vakna upp och inte ha den minsta stress eller oro i kroppen.. Inga måsten för dagen heller..

Tessi känner sig lite sjuk idag, inte bra alls.. Hoppas att det bara är något tillf'älligt... På Söndag måste alla vara friska, Koh Tao baby =)

Hela natten har jag drömt märkliga saker, många gånger drömmer jag saker som antyder på att jag aldrig kommit iväg till Thailand, på grund av olika anledningar.. Mycket märkligt... Min käraste Linnéa var också med i drömmen, en saknad antar jag.. Baby du skulle variyt här..

Har legat och plaskat vid polen hela dagen, djupt försjunken i min bok, Flyga drake en mycket fin historia.. Nu ska vi ner till stranden och äta BBQ..


T.I.T

T.I.T - This Is Thailand
           behöver jag säga mer..??



Sitter i Thailand och har för tillfället inget vettigare för mig än att skapa mig en blogg. Med tanke på alla galenskaper och resor jag har för mig så vill jag nog inte säga att vadå bättre sent än aldrig... Eller vad säger du Tessi??

Jag har varit i Thailand i knapp en vecka nu, 5 gången jag åker och denna resa blir på 11 veckor. Kan tyckas som lång tid men önskar att jag kunde stanna längre... Förra året spenderade jag 1/4 del alltså 3 månader i Thailand vid 2 olika tillfällen, och kan bara säga att i just love it!! Önskar bara att alla mina underbara vänner hemma i Sverige också kunde vara här och dela denna känsla med mig.

Kan säga att alla timmar jag jobbade kring jul, mmm nu får jag cred för det! 140 timmar och 16 dagar non stop... Snabba cash, me like! Namnet var ONOFF.. Det som förövrigt hjälpte mig med pengar till denna resa var lite eventande för PS Communication, en eventbyrå som pysslar med lite det mesta. Denna gång var det Telias digitaltv som skulle markandsföras under Stockholms filmfestival, sist men inte minst lite severing under Tomtegalan i Alvik.


Nog om jobb pratet nu, Ar i solen och värmen nu och spenderar tiden med många som betyder väldigt mycket för mig... Måste bara till sist säga att det känns fucking great.. ..


RSS 2.0