En konstig Fredag

En ovanlig Fredag kan man säga, jobb sen begravning och sen jobb igen.. Träffade många personer idag som jag inte stött på sedan jag tog studeneten. Det var Viktors dag idag, sorligt men vackert. Tror i varje fall att han har det bättre där han är nu..


Kom hem från jobbet för några timmar sen, är helt död.. Imorron blir det Sjöängen hela dagen, sååå najs!


Over and Out - S

Parksommar..

Idag hade parktearten premiär i Vita Bergs Parken..


FIGAROS BRÖLLOP
AV P.A.C. DE BEAUMARCHAIS

Figaros Bröllop

Var? Olika spelplatser


När? 23 föreställningar på turné 3 juni- 5 juli


Nypremiär 3 juni kl.19.00 Vitabergsparken


Speltid ca 1 tim 45 min


 

Figaro vill gifta sig med Susanna. Men åtrår han också andra? Figaros chef Greven har varit gift i tre år, börjar bli uttråkad och uppvaktar nu - Susanna. Grevinnan sörjer men drömmer samtidigt om tonårige Querubin. Som gärna älskar alla men särskilt unga Blanquita. Är det så här kärleken ser ut? Går det att slippa rollen som den trista, försmådda? Yes. Det går. Susanna och Grevinnan har en plan.Vädert ikväll gjorde dock att det inte blev så mycket publik, men men kul att det händer lite grejer ändå o parken..
Vila i frid Viktor - VG Janssson

Klockan 20:55 den 2 Juni gick min gamla klass kamrat Viktor bort från gynmansiet. Vi drev företag ihop sista året i Sjödal... Kan säga att jag forfarande är i chock då jag inte ens visste att han varait förlamad i ca 6 månader och bott på sjukhem. Viktor hade fått cancer som spridit sig in ryggen på något vis och slagit ut alla hans inre organ.Mike och Viktor (i mössan till höger)


Länk från stockholm city

http://stockholm.city.se/tema/16417/gudien_till_picknicken

6. Vita bergen


En udda blandning av pretentiösa Sofo-bor och punkare utgör klientelen i den här parken. I sluttningen under kyrkan finns de bästa platserna och här kan man få sol större delen av dagen. Vill man gömma sig lite finns en del skuggigare partier mot Vitabergsscenen.

Passar dig som: gillar Söder.


...Ledig...

Helt plösligt är det Juni månad, Jag har varit hemma snart i en hel månad, för exat 4 veckor sedan lyfte mitt plan från Bangkok.. Sjukt vad det känns som tiden går fort... Det som har hänt sedan jag kom till Sverige är en hel del.. Nummer ett var att Golf också kom med, vilket är helt underbart.. Första dagarna var ruggit kalla, burr! Ungefär precis som idag!

Hemma i villan hos mamma och pappa har vi hunnit med 2 fester, alltid lika lyckade.. Bra med röj på balkongen, hehhe..
Annars är mitt jobb; Café Vita bergen där jag spenderar mest tid förutom hemma.. Älskar mitt jobb, och många undrar säkert vad som är så intressant med att jobba i ett café 8-10 timmar om dagen..
1. Läget är helt lovley. (Hur underbart är det inte att kunna vistas utomhus varje dag)
2. Min mamma är min chef vilket i vissa fall inte kan vara bättre..
3. Jag jobbar med Anders, min bror som jag aldrig haft... Våran egen barrista.. =)
4. Golf är med mig varje dag på jobbet vilket egentligen borde ligga som nr 1!
5. Mina vänner kommer förbi då och då.. Posten är en stammis.. hahhaha!
6. Park Teatern har perimär på Onsdag den 3/6, kul att ha all aprk personal tillbaka..
Posten tar en paus..Jessica, Sarah, Nicklas, Thorhard, Elli med Vänner, Linnéa ocg Golf

Jeni och Saga tar skydd från regnet, första parket..Mmm, det finns många mer bra saker om Café Vita bergen, men det här får räcka för idag...

Btw så är jag ledig idag, jag har inte ens vaknat av att min syster plingat på dörren i 10 minnuter och ropat mitt namn i brev lådan, ahh då är man trött.. Självklart är solen borta med min ledighet men men what to do.. Sen inte nog med det så har de stängt av vattenet i hela huset mellan 09-14.. Thank you so big!!!


RSS 2.0