Same same or not??

Livet på Samui är sig likt, det finns ingen morgondag och allt är chill.. Vissa saker har dock förändrats, alla hänger inte lika mycket längre och Golf har skadat foten så han hoppar runt på kryckor.. Men det kommer vara en underbar tid fram över och än så länge är det lång tid kvar innan jag ska åka hem...

Idag har vi hängt på stranden i ett par timmar, Fredrik åker snart hem och om ca 20 min ska vi till flygplatsen, får trösta syster ikväll tror jag!!

Om 2 dagar drar jag och Nathalie och Elaine över till Koh Phangan, full moon here we come.. =)

Tess och D, Saknar er i Sweden Village...

Hoppas ni andra har det bra hemma i kylan, 9 minus hörde jag något om, buurr!!

Back on track!!

Nu är jag äntligen tillbaka i Thailand... Ligger hemma med Golf och Nathalie.. Här är det varmt och skönt.. =)
Idag har vi hängt nere på stranden, jag har varit ganska bakfull från min och Nathalies ute kväll igår, det blev ett par Teqilla.. =)


Nu ska vi ha filmkväll och ta det lungt!!

/S

Vem är du?

Gör testet på: http://se.41q.com/

This is me...

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

 

Stämmer in på mycket faktiskt, spännade!!


Thailands feber och mycket mera..

Imorgon jobbar jag min sista dag på ONOFF, märkligt men sant.. 4 månader verkar ju inte så länge men för mig känns det som om det har vart en lång tid som har varit tuff men rolig. På fredag kväll kommer jag vara framme på Koh Samui, helt lovley..

RSS 2.0