MORGON PIGG..

 

 

 

 

 


Sjuk..

Har blivit sjuk här i Thailand också, det är tok jobbigt att ha feber i detta varma land.. Igår kväll var jag bara hemma, passade på och sova massor.. Mitt linne var ganska blött när jag vaknade.. Kallsvettats hela natten..

Imorse vaknade vi upp klockan 08.. Såklart somnar man tidigt vaknar man också tidigt.
Åkte till Tesco och Home Pro och shoppade lite..  Kom hem med ett jätte skön stol och lite mat, jag älskar Tesco och Home Pro, skulle kunna komma hem med hela varuhuset.. :)

Nu är klockan 15:25 i Thailand och jag har ju längtat till stranden hela dagen.. Men enligt mamma är det inte bra att vara i solen med feber..

/Stephh

Happy...

Livet på Samui rullar på, i 2 dagar har jag passat på att sova ut nu, har juh dock hinkat lite buckets båda kvällarna så det kan juh ha ett samband.

Igår var första dagen som vi inte var på stranden, jag och Golf spenderade ett par timmar med att åka runt, shoppa lite kolla in Tesco och Home Pro! Vi köpte ett nytt kylskåp :) Detta kallar jag lyx.
Vi börjar få det riktigt fint här hemma, bara lite små detajer så blir allt perfect!!


Nu ska jag till stranden, bilder på facebook och här kommer snart!!


-Puss

In or Out?

Dagarna i Thailand kan bli långa ibland, idag vaknade jag innan kl 09.00 och kände mig utvilad.. Väckte Ntahalie och vi var på stranden före 10.. Såå najs, typ helt öde på stranden :)
För tidigt för att ön ska vakna det var skönt att få en heldag på stranden.. Vi tog en promenad till Tops (det är typ motsvarande till vårt Ica) handlade lite mat och godsaker..

Nu är kl strax efter 22 i Thailand och jag vet inte ännu om jag är in or out for tonight? Pling åker hem snart :(


Vi får se vad som händer, i Thailand kan allt hända... Puss på er!!

Thai thai thai..

Just nu måste jag säga att jag har det super bra, vi har varit på stranden och jag har varit lagon bakis idag men allt känndes bättre efter ett dopp i havet. :)

Nathalie har de senaste dagarna trot att hon fått Malaria, hahahhaha nää men lite konstiga röda utslag på kroppen så tillslut tog vi oss till Samui International Hospital och hon fick träffa en halv kinesisk läkare som var ganska blyg men kom fram till att hon har fått någon form av allegi och det slutade upp med lite piller och så åkte vi lyckligt viadre, hoppas min lilla Nathalie känner sig lite bättre nu...

Sen blev det en sväng till Tesco, shoppade loss lite som vanligt, i love Tesco!! :) Det slutade med massaor av mat, och sen lite nya sängkläder och snack till ikväll.. Vi har alla suttit här hemma och lagat mat, jag passade på och uppvakta min syster lite med en smarrig tonfisk sallad och Golf har lärt Lauren hur man lagar Thai mat..
Egentligen tror jag bara att han är lat och vill inte göra allt själv...
Lauren är en rolig prick, en galen engelsk tjej som livar upp stämingen.. Hon har jobbat som lärare i Bangkok, undrevisat i engelska...

Snart kommer massa god mat, mmmummms!!

//Bye bye

Party time!!

Ikväll ska vi alla ut.. Det ska bli skojj som fan!!


Puss o hejj!

Fullmoon i bild...

 

 Koh Phangan..

Idag är hela gänget lite piggare.. Igår natt blev det inte många timmars sömn, fullmoon natten tog hårt på krafterna men kul var det, jag och nathalie hade ju bästa kläderna på oss och Elaine sprang runt med en blå peruk.. hahahhaha.. Pink and blue is the shit!!

Vi bor på ett jätte mysigt ställe och stranden ligger 50 meter ner från bungen, såå najs!
Idag drar Nina och Emma till Koh Tao och jag stannar här en natt till med Elaine och Nathalie, tror snart att vi ska bege oss till en annan strand för och träffa upp Susanna och hennes dotter Stephanie, kul att görna någonting annat.

Nathalie har btw bara 10 dagar kvar, fan också!!


Puss

RSS 2.0