Rex

Mammas lilla söta valp gör mig lycklig varje dag, kanske känner du att du är på piss humör, sovit dåligt eller haft en skit dag på jobbet. Men Rex är alltid glad =) Kommer där och viftar på svansen och är alltid pussglad.
Bor ju hemma nu pga stambyten i lägenheten så får träffa lillen varje dag =)

Nu ska jag snart åka till jobbet, vi ska försöka hålla öppet ett tag till, hoppas på att september ger fint väder.


- I veckan ska jag kolla på biljett till Thailand -

Längtar så efter att ligga på en sand strand igen och bara slappa..

En snabb frulle innan jobbet

Sitter här, ganaksa så nyvaken och får i mig lite Yorgut med Äppelbitar.. Smaken är inte den bästa ärligt talat men har märkt att det gör skillninad att få i sig något innan jag drar till jobbet..

Igår kom det överraskanade mycket folk till mitt jobb, om vi fick jobba.. Så kylen ekar ska med pappa och handla... Det tar sån otrolig tid att åka till alla dessa grossar och inhandla alla varor som behövs varje dag, nästa sommar röstar jag för bättre förvaring..

Tydligen är det ju Fredag igen och alla glada ska väll ut och göra stan osäker. Men inte jag nejj, i Vitan är det The best of salong Giraff vilket kommer dra tok massa folk.Vi ses där ute!!

Morgon fix...

Sitter här och har sovit som en prinessa  :) Har suttit och pysslat lite med nya skyltar till cafét.. Ikväll är det parkteater igen, massa jobb med andra ord..Tillbaka i tiden

Idag har jag flyttat hem till hedliga Skansvägen. Många gamla minnen finns det här.. Hemma i Högdalen sker det stam byte av alla lägenheter så blev tvungen att flytta ut under 4 veckor, för enkelhetens skull är jag tillbka här.

Golf och pappa håller på för fullt och snickrar och donar i stugan.. Fint ska det bli.. Stugan är ännu ett minne, det var där historien började, sommaren -99 brukar vi kalla den för.. Sjukt hur åren går fort.. Har lovat Demander att ha en reunion fest för alla som hängde i stugan sommaren -99..
Det kommer, ska bara jobba de sista 2 hektiska veckorna på cafét.. Ingen parkteater idag vilket gör att det finns en möjlighet att vara ledig, skönt som fan!!

Super Jam

Ikväll är det dags för det bästa i Vita Bergs Parken, Super Jam med massa dans det brukar vara världens röj.. Självklart ska det väll börja regna så då blir hela kalaset inställt..


We will see..


RSS 2.0