My fabulous friday

Kan det vara sant, behövde inte vakna upp av alarmet imorse, såå lovley!!

Idag är jag ledig, ska bara uträtta lite små ärenden åt mamma...
Mina 4 första dagar på jobbet gick över förväntan, skönt att få en rutin igen..

Rex har snott mitt täcke hela natten..
Men han är ju så söt så man kan ju inte heller bli arg..

- Rex ca 3 månader gammal -

 


"Mitt nya hem"Tillbaka på ONOFF igen då..

Back on track, mmm nästan.. Är tillbaka på ONOFF igen, numera nästan heltid fram tills Januari nästa år.. Det känns bra faktiskt, jag menar vad skulle jag annars pysslat med under hela hösten?
Ska förmodligen hyra ut min lägenhet och sen bo kvar hemma hos mamma och pappa, min tid i Högdalen känns som en annan del.. Nu behöver jag sällskap och närhet av mina vänner och familj.. Sen har jag juh min favorit Rex här också :)


Första natten utan min prins..

Tänk dig själv att du har spenderat varje dag ihop med den du älskar sedan ca 8 månader tillbaka.. Sen helt plötsligt finns han inte där.. What a hell..!! Tur att jag har min underbara vän Nathalie som finns där i alla lägen, och inte minst min bästa mamma och pappa =) (bor hemma numera pga stambyte i min lägenhet)


På måndag bröjar en ny del av mitt liv, Jag börjar jobba igen på ett och samma ställe fram tills Januari 2010. Tjänsten är på 75 % så klart att det kommer finnas tid över till massor av annat också, kanske skulle man ta upp gym kortet som snart har börjat damma i plåmboken, hahahhahahhah..


♥ Nää dags att krypa till bädds igen.. Jag är juh faktiskt L E D I G, hela dagen..

Tur elller otur..?

Senaste tiden har jag bekymrat mif jätte mycket över vad jag ska göra under hösten.. Helst skulle jag bara vilja dra till Thailand samtidigt som Golf, men lite realistisk måste man juh vara.
Jag har sökt olika jobb, under en period fick jag inga gensvar alls men nu har allt kommit på en och samma gång.. Ska förbi ONOFF idag så får se vad som händer...

Igår kväll körde jag förbi min lägenhet i Högdalen, fint fint blir det.. Lite tomt bara att flytta in helt själv igen, men men we will see...Puss och hej så länge!!

Pendeltåg mot Nynäshamn

Idag åker jag pendeltåg för första gången på lång tid, åker dessumtom från Stockholm Södra och det finns ett tåg mot Nynäshamn, trött som jag är och fort ska det gå så kollar jag inte helt säkert vilka stationer tåget stannar på..
När jag sitter på tåget hör jag de prata något som jag tycker låter som att tågert skall stanna i Farsta strand..  Men blåst blev jag, och tåget svepte förbi både Farsta strand, Trångsund och Skogås..


Detta lär juh bara hända mig..

RSS 2.0